Protime Logo
               ... la timpul şi locul potrivit!
     

Echipamente


Indiferent ca este vorba de terminale pentru pontaj, servere pentru stocarea datelor sau orice alte echipamente hardaware, intotdeauna ne dorim ca acestea sa fie cele mai fiabile. Astfel, pentru a avea echipamente de calitate este recomandat sa alegem solutiile oferite de producatori cu renume si experienta din domeniu, ele fiind cele care ne garanteaza fiabilitatea solutiei per ansamblu. Furnizori Protime vine în întâmpinarea cerințelor pieței printr-o ofertă completă de echipamente necesare pentru automatizarea proceselor de gestiune a timpului și controlul accesului. Pentru a satisface atât criteriile legate de preț cât și cele legate de flexibilitatea funcțiilor îndeplinite, va punem la dispozitie compatibilitea soluției Protime cu produsele unor companii de renume în domeniu cât și posibilitatea întegrarii cu echipamente proprii.

Kaba
Kaba Group este unul din liderii internaționali in producția de echipamente de securitate. Gama de produse Kaba este proiectată pentru o varietate mare de aplicabilitate, atat pentru funcționare în incinte cât și în exterior, fiabilitatea fiind principala lor calitate.
Custom Micro
Grosvenor Technology este un alt jucator important in industria de produse de securitate. Seria de terminale Custom Micro deserveste cu succes funcțiile de monitorizare, protecție și informare implicate de procesele de gestiune a timpului și controlul accesului în incinte.
Cross Point
Cross Point se adresează prin produsele de gestiune a timpului pieței 'low end' nefăcând însă rabat de la calitate. Produsele lor oferă minimul de funcții suficiente pentru procesul de gestiune a timpului.
Echipamente Proprii
În cazul în care aveți deja un set de echipamente care ar putea îndeplinii funcțiile de baza ale soluției Protime se poate opta pentru o integrarea cu acestea.